Tillsammans 2023

Program

Båda, paddla kanot eller utmana patrullen i tältet bredvid på volleyboll. Du kanske vill utforska skogarna runt lägret, bara vila i solen eller hänga på caféet. På lägret Tillsammans 2023 kommer det finnas många saker att upptäcka, pröva och utmanas i. Vi jobbar just nu för fullt med att skapa en mängd olika aktiviteter med följande teman:

Tillsammans på Läger

Äntligen på läger! Vi möts igen, eller för första gången. Här kommer du träffa de scouter som du inte träffar på veckomötet vid scoutlokalen. Det kommer finnas olika aktiviteter som syftar till att ge dig chansen att träffa nya kompisar eller kanske knyta gamla vänskapsband starkare. För vi är tillsammans på läger!

Tillsammans i Patrullen

Här vill vi utmana dig och dina scoutkompisar i patrullen. I patrullen kan ni lära av varandra, där får alla bidra med sina färdigheter och kunskaper. Ingen kan klara allt men tillsammans klarar vi mer än vi tror.

Tillsammans i Världen

I världen finns över 50 miljoner scouter. Tillsammans är vi en av världens största fredsrörelse. Scouternas vision är Unga som gör världen bättre. Här går vi från ord till handling och vi gör olika saker som gör skillnad. Du får också träna på att uttrycka dig för att kunna påverka andra att också gå från ord till handling.